logo_keskeny
facebook
instagram
pinterest
transparent

Fülbevalók

Azonos stílusirányzatot képviselő darabok a hétköznapokra és ünnepnapokra egyaránt. Gazdag választék nem csupán színekben, hanem formákban és méretben is. Antiallergén összetevők felhasználásával.
A teljes választék ITT található.

dsc_0038
dsc_0137
dsc_0260
kifuto2
dsc_0107

Medálok, nyakláncok

A medálokat önmagukban is meg tudod vásárolni, de választhatsz hozzájuk nyakláncot is - fémből, bőrből, sodronyból. Variáld őket az öltözékednek megfelelően, kedvedre! 
A teljes választék ITT található.

Karkötők

17 cm teljes hosszúságú darabok. Kívánságra díjmenetesen méretre állítom őket. A fotón látható színösszeállításban elérhetők, de elkészítem Neked egyedi színkombinációkban is a színskálából kiválasztott színekből. választhatsz. Antiallergén.összetevők felhasználásával készülnek.
A teljes választék ITT található.

Gyűrűk

A gyűrűket állítható gyűrűalapra illesztem. Kívánságra készülhetnek kisebb méretben, gyermekek részére. A két méret együtt anya-lánya szett is lehet. Antiallergén összetevők felhasználásával készülnek.
A teljes választék ITT található.

Kifutó termékek

Itt nem lejárt divatszavatosságú termékekről van szó. Egyszerűen születnek újak és a régebbiekből marad néha pár darab. Rendszerint nem is szettben kaphatók. Én úgy hívom őket, hogy még gazdátlanok. Mert szerintem az üvegékszer választja azt, aki viselni fogja. Ezek a darabok árban jóval kedvezőbbek. A teljes választék ITT található.

Ha egyedit szeretnél

Ha egyedit szeretnél, mindössze annyi a dolgod, hogy megírod nekem az alkalmat vagy lefotózod a ruhát vagy megírod a hangulatot... Persze, lesz még néhány kérdésem, mielőtt a tervezésnek nekilátok, de 1-2 héten belül biztosan viselheted a közösen megálmodott ékszert, ami kizárólag Neked készül és Rólad szól.  

img_3746

Hogyan tisztítsd és tárold az Edian ékszereidet?

Az üveget egy puha, alig nedves textillel áttörölheted időnként. Vízben ne áztasd, mert a szilikon ragasztó nem szereti.
A fém részeket is puha ronggyal áttörölheted. Ha oxidréteg keletkezne rajta, ékszertisztító kendővel átdörzsölheted. Megrendelésre tudok küldeni, de bármelyik ékszerboltban beszerezhető. Ha az általam küldött celofán tasakban tárolod (amikor nem viseled hosszabb ideig), akkor a fém részek tovább szépek maradnak.
Törékeny-e? Nem, sokszorosan edzett üvegnek minősül a kemencés égetés miatt. Ritkán történik meg, hogy ha leesik, törik. Persze, minél szögletesebb a forma és minél vékonyabb az üveg, annál sérülékenyebb. Az üveg egy klassz anyag, sokáig örömet tud okozni a viselőjének.