logo_keskeny
facebook
instagram
pinterest

A SZÍNFALAK MÖGÖTT

 

Szabó Edina vagyok, az Edian üvegékszerek tervezője, készítője és tulajdonosa. 
Közel tíz éve foglalkozom ezzel a csodálatos anyaggal. Eleinte a magam kedvére olvasztottam üvek ékszereket, majd ahogy egyre népszerűbbek lettek, a hobbi kinőtte magát egy apró válallkozássá.

Fontos számomra a mindennapi praktikum, kihasználhatóság, változatosság. Ennek jegyében készülnek az egyszerű vonalvezetésű, úgynevezett ALAP ékszereim; jellemző rájuk a nagy színválaszték és az egyszerű formák. Ennek a kollekciónak a valódi értéke az, hogy a színeket úgy választottam ki, hogy bármilyen formában is válogatod össze az ékszereket,  színek és formák illeni fognak egymáshoz.

Ezek a kollekciók általában évente változnak az aktuális divatirányzatoz igazodva, színek és formákban egyaránt.

Az INTUITÍV ékszereim kisszériás kollekcióban jelennek meg és két, legfeljebb három sorozat készül belőlük.
EGYEDI megrendelésekre is van lehetőség. Noha a megrendelőn kívül mások számára ezek a darabok nem érhetők el, időnként bemutatom ezeket is.

 

Üvegeim minőségi, anyagukban színezett alapanyagok; kis kemencében olvasztom őket.
A fém alkatrészek antiallergén bevonatúak. Az üveg és fém részek egymáshoz illesztéséhez szilikonos ragasztóanyagot használok, ami kellően ruhalmas ahhoz, hogy a két rideg és merev anyagot összekapcsolja.

 

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel! Ha bármilyen kérdésed volna az ékszerekkel kapcsolatban vagy egyedi megrendelést kérsz, írj bátran a KAPCSOLAT menüponton keresztül vagy egyenesen az edian@edian.hu címre.

edi